Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Opleidingen risicovolle taken

overzicht opleidingen

RISICOVOLLE TAKEN

Werkzaamheden die een verhoogd risico inhouden omwille van de omstandigheden of werkmethoden worden beschouwd als risicovolle taken. Deze mogen enkel uitgevoerd worden door bekwame personen.

Als petrochemisch of VCA-gecertificeerd bedrijf ben je verplicht om aan te tonen dat alle medewerkers die risicovolle taken uitvoeren hier specifiek voor opgeleid zijn volgens de eisen die zijn vastgesteld in het ‘Register van Risicovolle Taken‘.

Hieronder een overzicht van de opleidingen waarvoor er via Embuild Antwerpen kan ingeschreven worden. Klik op één van deze opleidingen voor de details en de toets- en eindtermen van deze opleidingen. De deelnemers dienen hiervan op de hoogte te zijn voor de start van de opleiding.

Al naar gelang de ervaring van de werknemer dien je rekening te houden met een opleiding van één of twee dagen. Heeft de persoon reeds voldoende ervaring, kan er gekozen worden voor een opfriscursus van één dag, specifiek voor gevorderden. Wanneer de werknemer nog over weinig tot geen ervaring beschikt, is een basisopleiding met een duurtijd van twee dagen aangeraden.

Op regelmatige basis organiseren wij opleidingen in het kader van de risicovolle taken. Neem een kijkje op onze kalender voor een overzicht van de eerstvolgende cursussen.