Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Industrieel isolator

Examinering persoonscertificaat

Opmerking

In samenwerking met ISOL en de Confederatie Bouw Cluster Complementaire Bedrijven, organiseert het opleidingscentrum Tecno Bouw de examens voor Constructiv voor het persoonscertificaat van monteur industriële isoleerder.

PROGRAMMA

Sessie 1

08.00 u:

toelichting corona-maatregelen en ondertekenen toolbox

start schriftelijk theoretisch examen (Nederlandstalige of Franstalige meerkeuzevragen/multiple choice* met antwoordmogelijkheden A, B of C)

08.45 u: opstart voorbereiding praktijk examen (PBM’s aandoen, toelichting toegewezen proef

09.00 u: start praktijk examen

12.00 u: einde examen – deelnemer neemt alle materiaal en verbruiksgoederen terug mee

Sessie 2

12.30 u:

toelichting corona-maatregelen en ondertekenen toolbox

start schriftelijk theoretisch examen (Nederlandstalige of Franstalige meerkeuzevragen/multiple choice* met antwoordmogelijkheden A, B of C)

13.15 u: opstart voorbereiding praktijk examen (PBM’s aandoen, toelichting toegewezen proef

13.30 u: start praktijk examen

16.30 u: einde examen – deelnemer neemt alle materiaal en verbruiksgoederen terug mee

De deelnemers dienen zich bij aanvang van de sessie aan te bieden in werkkledij. Tussen het theoretisch en praktisch luik krijgen ze de kans om de PBM’s, materiaal en materieel te gaan halen.

Opgelet; de praktijkproef gaat door in een onverwarmde hal.

Na inschrijving ontvangt u de lijst met de verbruiksmaterialen en de minimum inhoud van de gereedschapskoffer die de deelnemer zelf moet meebrengen naar het examen m.b.t. de praktijkproef. Dit is essentieel om de praktijkproef te kunnen aanvangen.

Deze praktische proef wordt vooraf door loting toegewezen, bij bevestiging van de inschrijving door Tecno Bouw. Er zijn zo 4 mogelijke proeven met een gelijkaardige moeilijkheidsgraad en uitvoeringstijd.

Als u verschillende deelnemers inschrijft, zal de lijst met verbruiksmaterialen dus per persoon licht afwijken, afhankelijk van praktijk opdracht A, B, C of D.

Het is dus zeer belangrijk dat de deelnemer de juiste (hoeveelheid) verbruiksmaterialen bij heeft, conform de omschrijving bijgevoegd in de bevestiging die u ontvangt van Tecno Bouw.